Welke scrub past bij jouw hoofdhuid: Purifying of Hydrating?

Golden Effect biedt twee effectieve scrubs voor je hoofdhuid: de Purifying Scalp Scrub en de Hydrating Scalp Scrub. Maar welke past het beste bij jou? We zetten het voor je op een rij.

 

 

Purifying Scalp Scrub

De Purifying Scalp Scrub is ontworpen voor een vette hoofdhuid en zorgt voor een diepe reiniging en ontvetting. Dit product reguleert de talgproductie en verwijdert roos en schilfers. Je haar krijgt hierdoor meer volume, kracht en een gezonde glans.

Het biologische zeezout van de scrub verbetert de doorbloeding en verwijdert onzuiverheden, terwijl zink, vitamine B3, vitamine B6 en macadamiaolie de talgproductie reguleren en als antioxidanten fungeren.

Glucose helpt overtollig talg op te lossen. Arginine, glucosamine en biotine bevorderen de haargroei, en probiotica hydrateren het haar en brengen het microbioom van de hoofdhuid in balans.

Hydrating Scalp Scrub

Heb je een gevoelige hoofdhuid met droogheid en schilfers? Dan is de Hydrating Scalp Scrub de juiste keuze. Deze kalmerende formule biedt een dieptereiniging, herstelt het microbioom van de hoofdhuid en geeft het haar volume, kracht en glans.

De hydraterende werking komt van natuurlijke ingrediënten zoals glycerine en macadamiaolie. De zachte jojoba beads reinigen verstopte poriën en verwijderen dode huidcellen, wat de doorbloeding in de hoofdhuid verbetert. Samen met de Jojoba Esters en probiotica versterkt dit de barrièrefunctie van de huid.

Hoe gebruik je de scrubs

Voor beide scrubs geldt: breng ze aan op een vochtige hoofdhuid en masseer zachtjes in met je vingertoppen in een draaiende beweging. Voeg water toe voor schuim en laat de scrub 5-10 minuten inwerken. Spoel daarna grondig uit. That´s it!

Of je nu kiest voor de zuiverende kracht van de Purifying Scalp Scrub of de hydraterende verzorging van de Hydrating Scalp Scrub, je haar zal je dankbaar zijn!

 

 

Bekijk nu

HOOFDHUID SCRUBS