De perfecte haarverzorgingsroutine voor de zomer

In de zomer kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken. Zon, zeezout, chloor en hoge temperaturen kunnen je hoofdhuid uitdrogen en je haar beschadigen.

Golden Effect biedt een complete zomerhaarverzorgingsroutine die je haar beschermt en herstelt, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Stap 1: Maymask 3D

Maymask 3D van Golden Effect is een ware gamechanger voor je haar. Dit masker gebruikt het innovatieve Deep Delivery System™️ om essentiële vitamines diep in je haar te brengen. Het masker herstelt beschadigde lokken, maakt je haar sterker en zijdezacht, en vermindert roos.

Bovendien helpt het irritaties en overmatige talgproductie te voorkomen. Gebruik het masker als leave-in conditioner voor extra bescherming en verfrissing tijdens een dagje strand.

Stap 2: Intense Growth Hair Serum

Voor optimale haarverzorging in de zomer gebruik je het Intense Growth Hair Serum van Golden Effect. Dit serum voedt je hoofdhuid diepgaand en bevordert haargroei, waardoor je haar sterk en gezond blijft.

Na een dagje strand verwijdert een scalp scrub zand en onzuiverheden, zodat de ingrediënten van het masker en het serum goed worden opgenomen.

Stap 3: Intense Glow Hair Oil

De Intense Glow Hair Oil is perfect voor droge en beschadigde haarpunten. Deze veelzijdige olie dringt diep door in de haarvezels, herstelt het vochtgehalte en maakt je haar zijdezacht.

Breng de olie aan voor het drogen van je haar om een beschermende laag te creëren die schade door hitte van stylingtools voorkomt. Gebruik de olie als nachtbehandeling voor intensieve voeding en herstel van gespleten punten.

Met de producten van Golden Effect, zoals Maymask 3D, Intense Growth Hair Serum en Intense Glow Hair Oil, blijft je haar gezond en stralend in de zomer. Geef je haar de liefde en aandacht die het verdient en geniet van een schitterende zomer!

Bestel nu met 10% korting

SUMMER GLOW BUNDLE