effectieve haarverzorging, haarserum voor haargroei
GOLDENEFFECT

Veel Gestelde Vragen

Ontdek hier de meest gestelde vragen en krijg direct de antwoorden die je zoekt.

Wij adviseren gedurende 6 weken het haarserum 2 keer op een dag te gebruiken. Na 6 weken 1 keer op een dag. Je spoelt het haarserum nooit uit.

Ja, de Intense Growth Hair Serum is specifiek ontwikkeld voor de hoofdhuid, terwijl de Hair Oil bedoeld is voor de lengte en punten van het haar. Beide producten zijn ontwikkeld om gerichte verzorging te bieden, waar je een complete haar routine kunt creëren.

Het haarserum kan worden aangebracht op zowel handdoek droog haar als volledig droog haar. Je kunt het haarserum op verschillende momenten gebruiken.

Nee, het Intense Growth Hair Serum maakt je hoofdhuid niet vettig. Dankzij het gepatenteerde Deep Delivery System wordt het haarserum effectief geabsorbeerd. De unieke combinatie van paardenkastanje, paardenstaart en rozemarijn in het haarserum reguleert de talgproductie op de hoofdhuid. Dit zorgt voor een gezonde hoofdhuid zonder een vettig gevoel achter te laten.

Om de kwaliteit van jouw Hair Towel Wrap te behouden raden wij jou aan om de haarhanddoek binnenstebuiten te wassen.

Deze uitzonderlijke formule maakt gebruik van geavanceerde technologieën op het gebied van haarverzorging, waaronder gepatenteerde vervoers- en afleversystemen zoals FDS (Follicular Delivery System) en DDS (Deep Delivery System).Deze krachtige technologieën zorgen ervoor dat de actieve bestanddelen diep in de haarzakjes en de huid doordringen, waardoor ze effectief haaruitval voorkomen en haargroei stimuleren bij zowel vrouwen als mannen.

Helpt haaruitval te voorkomen, stimuleert haargroei en geeft het haar een vollere en sterkere uitstraling.

De haarolie heeft meerdere voordelen. Het hydrateert en voedt het haar, strijkt het haaroppervlak glad en geeft het een stralende glans. Bovendien zorgt het voor gemakkelijke doorkambaarheid, fungeert het als een heatprotector tijdens het föhnen en kan een enkele druppel na het föhnen worden aangebracht om pluis te verminderen. Daarnaast is de olie geschikt voor een nachtbehandeling op de lengten en punten van het haar, vermijd daarbij de hoofdhuid. Je kunt de olie ook toevoegen aan een haarmasker tijdens een douchebeurt voor extra voeding en verzorging.

Het resultaat kan natuurlijk variëren per persoon, maar het merendeel van onze klanten meldt al vooruitgang binnen 8 weken. Iedereen is uniek, dus de ervaring kan verschillen, maar we zijn verheugd te horen dat veel mensen positieve veranderingen zien in een relatief korte tijd. Mocht je vragen hebben of je eigen ervaring willen delen, staan we altijd voor je klaar.

Deze 100% katoenen handdoek combineert zachtheid en dikte voor een optimale absorptie.

Ja, de producten zijn kindvriendelijk.

Nee, de producten worden niet getest op dieren.

Je kunt al onze producten van Golden Effect veilig gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. De producten kunnen actief bijdragen bij haaruitval tijdens en na de zwangerschap.